Activiteitenkalender de Boomhut 2023

Iedere woensdagmiddag (14:45 tot 16:15) verzorgen wij een creatieve, maar soms ook voedzame, activiteit. 

𝟐2 𝐦𝐚𝐚𝐫𝐭: π™Ίπš•πšŽπš’πš–πš˜πš—πšœπšπšŽπš›πšœ. πŸ‘» Deze woensdag niet een, maar twee activiteiten in de Boomhut! 🌳Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen komt voorlezen in het bos en aansluitend kleimonsters maken met Marijke Pool. β„Ή Deze georganiseerde activiteit in natuurspeeltuin de Boomhut begint om 14.45uur en duurt tot 16.15uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is geopend vanaf 14.30uur. 
29 𝐦𝐚𝐚𝐫𝐭: π™±πš˜πšπšŽπš–πšπš’πšŽπš›πšŽπš— πšœπšŠπšπšŠπš›πš’! We gaan op bodemdieren safari in natuurspeeltuin de Boomhut in Terneuzen! Voor een safari hoef je namelijk niet naar Afrika, ook op de bodem dichtbij huis vind je allerlei toffe beesten. Bodemdieren zijn ontzettend cool. Ze zorgen voor een gezonde en vruchtbare bodem. Deze middag gaan kinderen bepakt met insectenvangers en loeppotjes niet op zoek naar de big 5… maar naar de kleine 10! β„Ή Deze georganiseerde activiteit in natuurspeeltuin de Boomhut begint om 14.45uur en duurt tot 16.15uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is geopend vanaf 14.30uur. 
5 april: Bodemdierensafari! Niet op zoek naar de big 5.. maar naar de kleine 10! We gaan op bodemdieren safari in natuurspeeltuin de Boomhut. Bodemdieren zijn ontzettend cool. Ze zorgen voor een gezonde en vruchtbare bodem. Deze middag gaan kinderen bepakt met insectenvangers en loeppotjes op zoek naar allerlei toffe beestjes! Deze georganiseerde activiteit in natuurspeeltuin de Boomhut begint om 14.45uur en duurt tot 16.15uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is geopend vanaf 14.30uur. 
12 april: Bosgezichten. In de Boomhut staan veel bomen, mooie bomen! Geef die prachtige bomen een gezicht met alles de al in de natuurspeeltuin aanwezig is: natuurlijke materialen. Zoeken naar materialen en de mogelijkheden die er zijn, fantaseren kortom: leef je uit! Deze georganiseerde activiteit in natuurspeeltuin de Boomhut begint om 14.45uur en duurt tot 16.15uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is geopend vanaf 14.30uur. 
19 april: Zelf soep maken. Kom je op tijd? We gaan zelf echte soep maken boven vuur! Er gaan heel veel verschillende soorten groente in, dan roeren we om de beurt, doen een spelletje en natuurlijk mag iedereen een kommetje soep proeven. Jammie, jammie, zelfgemaakte soep is tΓ³ch de allerlekkerste soep! Deze georganiseerde activiteit in natuurspeeltuin de Boomhut begint om 14.45uur en duurt tot 16.15uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is geopend vanaf 14.30uur. 

Op donderdag kunnen kinderen vrij komen spelen in de Boomhut.

Iedere vrijdag verzorgt Kids2fun een leuke activiteit.