Kokkerellen met Jota in het Ledeltheater

Kom jij ook in de herfstvakantie naar het Ledeltheater in Oostburg en kook je mee? Natuur&Zo, JOTA-Jong, Ledeltheater Oostburg en Jong Leren Eten Zeeland organiseren in de herfstvakantie een superleuke en gezellige middag! In het Ledeltheater wordt de “Schooltuin-film” vertoond en daarna gaan we in JOTA en in het Ledeltheater met verschillende groenten en vruchten lekkere smoothies, wraps, pizza’s, en wafels maken…. en natuurlijk proeven!

Wat is de Schooltuin-film? 

Een jaar rond met je handen in de grond.
Een film gedraaid door de ogen van een groep kinderen die een jaar aan de slag gaan met het verbouwen van hun eigen groenten en bloemen. Schooltuinen staan voor aanstekelijk plezier, zelf doen, beleven en ontdekken. De kijker volgt de ‘çycle of life’ van het seizoen; de grond, het zaaien, groeien, oogsten, bereiden en opeten. Het succes, het enthousiasme en het commentaar van de kinderen maar ook de teleurstelling als iets mislukt of een konijntje ervandoor gaat met hun worteltjes. Niet alleen voor de mens maar ook voor de dieren is de schooltuin een aantrekkelijke plek in de stad.

Wanneer: 

Woensdag 21 en donderdag 22 oktober (2 dagen hetzelfde programma).
Verzamelen om 13.15 uur bij het Ledeltheater, de film begint om 13.30 uur. Einde om 16.30 uur (ophalen bij JOTA, Raadhuisplein 4, Oostburg).

Voor wie: 

Kinderen van 4 t/m 12 jaar, er is maximaal plaats voor 50 kinderen dus vol=vol!
AANMELDEN VERPLICHT (naam, leeftijd en telefoonnummer doorgeven) EN KAN TOT 18 OKTOBER A.S. VIA: roeli@jota-jong.nl of 06-22957270. (Info via dit mail adres of tel.nummer).
 

Kosten: Gratis.