Dierenvriendjespad

Lekker spelen in een bos, dat is leuk voor kinderen. Maar als je dan ook nog een rugzakje vol met leuke opdrachtjes meekrijgt, heb je opeens een ochtend- of middagvullend programma waar je rode wangen en vieze kleren van krijgt. En waarvan je nog wat opsteekt ook! Het interactieve Dierenvriendjespad, speciaal voor kinderen van vier tot zes jaar, is goed voor zo'n fijne dag.

Inhoud

In de rugzak zitten tal van opdrachten die je kunt doen tijdens een wandeling. De kinderen draaien aan een rad met verschillende kleuren. De kleur bepaalt de opdracht. Onderwerpen zijn o.m. bladeren, bomen, gras, bloemen en wolken.

Doelgroep(en): Peuters, Onderbouw (groep 1, 2 en 3)
Thema(s): Natuur
Extra informatie:

Het bestaat uit een spel met opdrachten waarbij kinderen spelenderwijs zelf ontdekken en beleven wat er in de natuur te vinden is. Dierenvriendjespad is te gebruiken bij een schoolreisje, gezinsuitje, een verjaardagsfeestje of als onderdeel van het schoolprogramma. 

Reserveren

Reserveren kan van donderdag t/m maandag voor maximaal 3,5 week. Als de gekozen datum niet te selecteren is, is het lesmateriaal tijdelijk uitgeleend.

Galaxy.form.attributes.period *
  1. Kies een startdatum op donderdag
  2. Kies een einddatum op maandag
  3. Kies een aantal
Aantal *