Wintergroentenpakket aanvragen

Natuur&Zo biedt de basisscholen en BSO’s in Zeeuws-Vlaanderen weer de mogelijkheid om het gratis lespakket wintergroenten aan te vragen. Hier kunnen jullie dan in de vierde week van het nieuwe jaar mee aan de slag! 

wintergroenten aanvragen

Plaats je aanvraag uiterlijk 13 januari op onze site via onderstaand formulier. Het lespakket bevat een digitale handleiding en 1 gratis groentepakket per school/BSO. Wil je meer groentepakketten? Voor €9,50 bestel je een extra groentepakket. Geef bij het vak opmerking aan hoeveel extra pakketten je wil. Deze betaal je bij het afhalen aan de kassa van Het Boertje. Laat de bevestigingsmail zien op je telefoon (bij voorkeur!) of maak een printje, zodat ze weten wie er langs is geweest.

Lespakket

De link naar de digitale handleiding sturen wij 17 januari toe. In de handleiding staan leuke opdrachten, lessuggesties, achtergrondinformatie en lekkere recepten voor de groepen 1 t/m 8. Een mooie gelegenheid om met kinderen stil te staan bij het belang van gezonde voeding. Vragen als ‘Wat zijn wintergroenten?’ en ‘Waarom eten we deze tegenwoordig niet alleen in de winter?’ kunnen aan bod komen. 

Afhalen groentepakket

Van maandag 23 januari tot en met woensdag 25 januari kan je het wintergroentepakket afhalen bij Het Boertje (Groentehandel De Feijter), Guido Gezellestraat 21-23 in Terneuzen.

Naam organisatie *
Naam *
E-mailadres *
Aantal leerlingen *
Opmerkingen