27 maart - Earth Hour.

Zaterdag 27 maart is het weer zover: Earth Hour. Wereldwijd doen deelnemers een uur lang het licht uit, om op deze manier aandacht te vragen voor de natuur op aarde. Gemeente Terneuzen dooft de lichten van het stadhuis en van ‘De Koegors’. Gemeente Sluis zet de verlichting van het stadhuis in Oostburg en het Belfort in Sluis uit. Doe jij ook mee dit jaar?

 

Wereld Natuur Fonds
Het Wereld Natuur Fonds Nederland organiseert dit jaar op ook een speciale livestream: Earth Hour LIVE. Van 20.15 tot 21.45 uur geven ambassadeurs Humberto Tan, Armin van Buuren en André Kuipers samen met andere bekende Nederlanders de natuur een stem. Muziek, inspirerende verhalen van bijzondere gasten, dilemma’s én entertainment komen aan bod, zoals een mini-show van cabaretier Guido Weijers, een live optreden van Danny Vera en FRIDAY, een lesje klimaat met Amara Onwuka en nog veel meer. 

 

Livestream
De livestream is te volgen via de website wwf.nl/earthhour en het YouTube-kanaal van het Wereld Natuur Fonds. Als het licht uitgaat om precies 20.30 uur, gaat ook de livestream op zwart en kun je Earth Hour LIVE als audiostream beluisteren.

 

Op wwf.nl/kom-in-actie-earth-hour kun je meer informatie vinden over deze actie!