Activiteiten in natuurspeeltuin de Boomhut

 

21-08 Ontdek de wondere wereld van de vleermuis πŸ¦‡! β„Ή Deze activiteit door Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er is wekelijks een leuke, gratis natuuractiviteit gepland op woensdagmiddag van 2 tot 4. Klik op https://bit.ly/4caVl6z voor de laatste updates! πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico.


 
28-08 Een leuke activiteit over de egel , we kleien, tekenen en verven deze middag, kom je ook? β„Ή Deze activiteit door Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er is wekelijks een leuke, gratis natuuractiviteit gepland op woensdagmiddag van 2 tot 4. Klik op https://bit.ly/4caVl6z voor de laatste updates! πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico. 
04-09 De herfst in aantocht. Zoek je mee naar bladeren, zaden en noten? Samen maken we hier iets leuks van! β„Ή Deze activiteit door Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er is wekelijks een leuke, gratis natuuractiviteit gepland op woensdagmiddag van 2 tot 4. Klik op https://bit.ly/4caVl6z voor de laatste updates! πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico. 
10-09 

❌GEANNULEERD❌

Vanwege het slechte weer gaat deze activiteit morgen helaas niet door.

Vogelhapjes maken.
De vogeltjes kunnen wel een klein beetje hulp gebruiken. Hang (of leg) de hapjes in de tuin of op het balkon. Zo helpen we samen de vogels! Deze activiteit door Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er is wekelijks een leuke, gratis natuuractiviteit gepland op woensdagmiddag van 2 tot 4. Kijk voor meer info op onze website. πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico.