Activiteiten in natuurspeeltuin de Boomhut

 

18-07π™±πš›πšŠπšŠπš”πš‹πšŠπš•πš•πšŽπš— πš™πš•πšžπš’πš£πšŽπš— πŸ¦‰. Een uil eet ondere ander muizen. Hij eet ze met huid en haar op! 🐭 Hun maag kan de botjes en haren niet goed verteren, daarom spuugt de uil deze als bal uit. Als je de braakbal uit elkaar pluist, kom je de schedeltjes en botjes van muizen tegen. Spannend! Deze activiteit op donderdag 18 juli door Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er zijn wekelijks leuke, gratis natuuractiviteiten gepland op di, wo en donderdagmiddag van 2 tot 4. Houd onze sociale media en website www.natuurenzo.nl in de gaten voor de laatste updates! πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico.
23-07Zomerdipje? πŸ“πŸ₯‘Nee, een lekker dipje om van te snoepen. Met fruit en groente maak je een dipje waar je een stukje brood in kunt dippen. Heb je geen fantasie? Geen probleem dan volg je toch gewoon het recept dat er ook is. Deze activiteit op dinsdag 23 juli van Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er zijn wekelijks leuke, gratis natuuractiviteiten gepland op di, wo en donderdagmiddag van 2 tot 4. Houd onze sociale media en website www.natuurenzo.nl in de gaten voor de laatste updates! πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico.
24-07π™Ίπš•πšŽπš’πš–πš˜πš—πšœπšπšŽπš›πšœ. πŸ‘» β„Ή Deze activiteit op woensdag 24 juli van Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er zijn wekelijks leuke, gratis natuuractiviteiten gepland op di, wo en donderdagmiddag van 2 tot 4. Houd onze sociale media en website www.natuurenzo.nl in de gaten voor de laatste updates! πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico.
25-07BOTANISCHE KUNSTWERKEN MET ZONNEPRINTEN "Het is net magie!" Met slechts een paar materialen kan je mooie kunst maken met hulp van de zon.
Met blauwdruk kun je experimenteren met objecten, planten en belichtingstijden om je eigen unieke kunstwerken te creΓ«ren. Ontdek de magie van blauwdruk/ zonneprint en laat je creativiteit de vrije loop! β„Ή Deze activiteit op woensdag 25 juli van Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er zijn wekelijks leuke, gratis natuuractiviteiten gepland op di, wo en donderdagmiddag van 2 tot 4. Houd onze sociale media en website www.natuurenzo.nl in de gaten voor de laatste updates! πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico.
30-7Windmolentje maken. Soms is wind leuk maar soms ook niet (als je tegenwind op de fiets hebt bijvoorbeeld) maar heel fijn is het wel dat je met windenergie kunt maken! Daarom staan er in het zuiden Terneuzen een heleboel windmolens. We maken een windmolentje voor op je kamer om tegen te blazen. De energie die het jou kost om het molentje te laten draaien krijgen we gratis van de wind! Deze activiteit op dinsdag 30 juli van Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er zijn wekelijks leuke, gratis natuuractiviteiten gepland op di, wo en donderdagmiddag van 2 tot 4. Houd onze sociale media en website www.natuurenzo.nl in de gaten voor de laatste updates! πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico.
31-07Zelf soep maken, woensdag 31 juli. We gaan zelf echte soep maken boven vuur! Er gaan heel veel verschillende soorten groente in, dan roeren we om de beurt, doen een spelletje en natuurlijk mag iedereen een kommetje soep proeven. Jammie, jammie, zelfgemaakte soep is tΓ³ch de allerlekkerste soep! Deze activiteit door Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er zijn wekelijks leuke, gratis natuuractiviteiten gepland op di, wo en donderdagmiddag van 2 tot 4. Houd onze sociale media en website www.natuurenzo.nl in de gaten voor de laatste updates! πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico.
1-8Een echte schilder, donderdag 1 augustus. Je schildert je eigen schilderij met verf en daarna maak je de lijst van dingen die je in de natuurspeeltuin de Boomhut vindt. Deze activiteit door Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er zijn wekelijks leuke, gratis natuuractiviteiten gepland op di, wo en donderdagmiddag van 2 tot 4. Houd onze sociale media en website www.natuurenzo.nl in de gaten voor de laatste updates! πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico.
6-8πŸ₯– Broodjes bakken op dinsdag 6 augustus. boven het vuur. Deze activiteit door Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er zijn wekelijks leuke, gratis natuuractiviteiten gepland op di, wo en donderdagmiddag van 2 tot 4. Houd onze sociale media en website www.natuurenzo.nl in de gaten voor de laatste updates! πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico.
7-8Gezonde tussendoortjes maken op woensdag 7 augustus. Samen lekker smullen in de Boomhut! Deze activiteit door Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er zijn wekelijks leuke, gratis natuuractiviteiten gepland op di, wo en donderdagmiddag van 2 tot 4. Houd onze sociale media en website www.natuurenzo.nl in de gaten voor de laatste updates! πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico.
8-8Bij de wilde beesten op donderdag 8 augustus. Ze leven misschien ook wel in de natuurspeeltuin, maar meestal zien we ze niet. Woensdag zijn er opgezette dieren (die lopen niet weg) en is er klei zodat je zelf ook een diertje kunt maken! Kom je ook? Deze activiteit door Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er zijn wekelijks leuke, gratis natuuractiviteiten gepland op di, wo en donderdagmiddag van 2 tot 4. Houd onze sociale media en website www.natuurenzo.nl in de gaten voor de laatste updates! πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico.
13-8Aardappeltjes en groente poffen op dinsdag 13 augustus. Mmm, lekker. Woensdagmiddag pakken we een aardappeltje of andere groenten in folie, maken we zelf een kruidenkaas of kruidenboter.. en dan: smullen! Deze activiteit door Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er zijn wekelijks leuke, gratis natuuractiviteiten gepland op di, wo en donderdagmiddag van 2 tot 4. Houd onze sociale media en website www.natuurenzo.nl in de gaten voor de laatste updates! πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico.
14-8Papier maken, woensdag 14 augustus maken we van oud papier nieuw papier. Deze activiteit door Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er zijn wekelijks leuke, gratis natuuractiviteiten gepland op di, wo en donderdagmiddag van 2 tot 4. Houd onze sociale media en website www.natuurenzo.nl in de gaten voor de laatste updates! πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico.
15-8BOTANISCHE KUNSTWERKEN MET ZONNEPRINTEN "Het is net magie!" Met slechts een paar materialen kan je mooie kunst maken met hulp van de zon.
Met blauwdruk kun je experimenteren met objecten, planten en belichtingstijden om je eigen unieke kunstwerken te creΓ«ren. Ontdek de magie van blauwdruk/ zonneprint en laat je creativiteit de vrije loop! β„Ή Deze activiteit op donderdag 15 augustus van Natuur&Zo in natuurspeeltuin de Boomhut 🌳 is tussen 2 en 4 uur. Kosten: gratis. De natuurspeeltuin is iedere dag vrij te bezoeken. Er zijn wekelijks leuke, gratis natuuractiviteiten gepland op di, wo en donderdagmiddag van 2 tot 4. Houd onze sociale media en website www.natuurenzo.nl in de gaten voor de laatste updates! πŸ’š Deelname en spelen in de Boomhut is op eigen risico.