Natuurspeeltuin de Boomhut

De gemeente Terneuzen, eigenaar van de natuurspeeltuin aan de Evertsenlaan, heeft het natuur- en milieueducatiecentrum Natuur&Zo, samen met Aan-Z Kids2Fun, gevraagd om de speeltuin open te houden. Aan-Z neemt dit drie dagen in de week (woensdag t/m vrijdag) voor hun rekening, met op woensdagmiddag een activiteit van Natuur&Zo. 

 

Natuurspeeltuin de Boomhut was de eerste natuurspeeltuin van Zeeland. Een plek met leuke, leerzame activiteiten voor jong en oud. 

Patatvogels maken, appeltjes stoven, natuurschilderijtjes creëren, zelf papier maken of gewoon heerlijk op avontuur in de natuur. 

We hebben een vuurplaats, kruiptunnels, slingertouwen en twee grote waterplekken. Als je gelukt hebt, kun je zelfs de schildpadjes zien zonnen! Aan de ouders/verzorgers is ook gedacht. Op het terrein staan namelijk meerdere picknicktafels en bankjes. Zo kunnen zij ook meegenieten van de natuur. 

Het actuele programma van Natuur&Zo (woensdag) en van Aan-Z Kids2Fun (vrijdag) vind je op onze facebookpagina’s. Op donderdagmiddag is er de mogelijkheid om vrij te spelen.

Programma Natuur&Zo
Programma Aan-Z Kids2Fun

 

Praktische informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de natuurspeeltuin? Stuur dan een mailtje naar kids2fun@aan-z.eu met het onderwerp ‘Boomhut’ of zoek ons op via de socials!

Openingstijden van de natuurspeeltuin zijn:
Woensdag t/m vrijdag van 14:30 tot 17:00. 

De Boomhut is geopend van april tot de herfstvakantie. Bij slecht weer is de natuurspeeltuin dicht.